| sasuke vs naruto | |
|
+15~Maki~ *MakiGaara* Cone77 Eraa jiariya sannin SasukeUchiha IAmFilip NarutoPscx2 Tsunade-Sama Genkakuzai Sasuke Uchiha hinata_san neji Ognjen-Shadow Ninja Kisame Hoshigaki 19 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Tsunade-Sama Spammer
Broj poruka : 1204 Godina : 29 Mesto: : Na krovu. x3 Omiljeni Naruto lik: : Tsunade!:D Reputacija: : Datum upisa : 02.11.2009
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Čet Jun 03, 2010 9:35 pm | |
| @Ogy Namerava, msm da ce napasti.
@Naruto LOL. Da li si ti pri sebi?Ne znam da li je Gaysuke toliko mocan da ubije TSunade i sve ostale.Mada moze da se koristi idiotizmom kojim raspolaze -_-'' inace,bio bi srecan kad bi ovaj degen ubio celu Konohu?Idts :S | |
|
| |
Ognjen-Shadow Ninja Spammer
Broj poruka : 1308 Godina : 32 Mesto: : Prijepolje-selo skriveno u brdima Omiljeni Naruto lik: : Naruto,Sai Reputacija: : Datum upisa : 26.12.2009
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Čet Jun 03, 2010 10:32 pm | |
| Zalim slucaj, ali to se nikad nece desiti ! Slazem se sa Saki ! | |
|
| |
Kisame Hoshigaki Spammer
Broj poruka : 1781 Godina : 29 Mesto: : Leskovac Omiljeni Naruto lik: : Kisame Reputacija: : Datum upisa : 13.07.2009
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Ned Jun 13, 2010 3:33 pm | |
| neznam ja dal hoce ili ne al tako je zasad....ma naruto je extra lick bas se sada susreo sa majkom.....u borbi sa ninetailed! | |
|
| |
Broj poruka : 1308 Godina : 32 Mesto: : Prijepolje-selo skriveno u brdima Omiljeni Naruto lik: : Naruto,Sai Reputacija: : Datum upisa : 26.12.2009
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Pon Jun 14, 2010 8:13 pm | |
| Jeli to zadnji koji je izasao manga chapter ? | |
|
| |
Kisame Hoshigaki Spammer
Broj poruka : 1781 Godina : 29 Mesto: : Leskovac Omiljeni Naruto lik: : Kisame Reputacija: : Datum upisa : 13.07.2009
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Uto Jun 22, 2010 5:36 pm | |
| ne naravno izasla su bar jos 70-ak ...posle tog...ima da se nagledamo | |
|
| |
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Sre Jun 23, 2010 9:52 am | |
| Ko ce sve to da odgleda ! | |
|
| |
Kisame Hoshigaki Spammer
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Čet Jul 29, 2010 1:11 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Čet Jul 29, 2010 5:40 pm | |
| Bice najmanje 300 epizoda ! | |
|
| |
IAmFilip Spammer
Broj poruka : 1593 Godina : 29 Mesto: : Beograd Omiljeni Naruto lik: : Itachi Reputacija: : Datum upisa : 24.06.2009
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Sre Feb 09, 2011 2:52 am | |
| ^bice ali nema veze... ja nameravam da pocnem da gledam One piece, ima 420 epizoda i idalje izlazi... | |
|
| |
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Čet Feb 10, 2011 3:56 pm | |
| Znam za One Piece ! To su oni pirati ! | |
|
| |
IAmFilip Spammer
Broj poruka : 1593 Godina : 29 Mesto: : Beograd Omiljeni Naruto lik: : Itachi Reputacija: : Datum upisa : 24.06.2009
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Pon Feb 21, 2011 1:13 pm | |
| Yap, ali sam ipak odustao, deluje zanimljivo, ali cu da sacekam da se zavrse Shippuden i Bleach, trenutno gledam code Geass | |
|
| |
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Uto Feb 22, 2011 2:45 pm | |
| Gun Grave ti je dobra anima ! A Shippuden ce se zavrsiti kad se budu borili Sasuke i Naruto ! | |
|
| |
SasukeUchiha
Broj poruka : 1 Mesto: : Valjevo Omiljeni Naruto lik: : Sasuke Reputacija: : Datum upisa : 26.07.2011
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Uto Jul 26, 2011 10:22 pm | |
| chidori, chidori eiso, chidori nagashi, chidori senbon..... | |
|
| |
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Sre Jul 27, 2011 1:13 pm | |
| da Chidori je vrh posebno Kakashijev Chidori | |
|
| |
IAmFilip Spammer
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Ned Sep 09, 2012 11:28 pm | |
| | |
|
| |
jiariya sannin Pocetnik
Broj poruka : 10 Mesto: : konoha Omiljeni Naruto lik: : dzeraja, hatake kakasi Reputacija: : Datum upisa : 17.09.2012
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Pon Sep 17, 2012 5:55 am | |
| - Genkakuzai ::
-
- Citat :
- ok ispricacu ti:AKO ZNAS DANZOA ZNAS O CEMU PRICAM...
danzo i jos par njih su krivi sto je itachi ubio sve u uchiha klanu a sasuke je to saznao zato je odlucio da unisti celo selo lista pocevsi od danzo...danzo ima specijalnost da krade sharingan on je ukrao na 20-inu sharingana i oni mu se nalaze na rukama ali sasuke ka napada i jedva uspeva da ga ubije zatim kada nastavi dalje krenuce ka selu da bih ga unistio na putu do tamo ga zaustavlja sakura kojoj je dosta zivota u selu lista i koja hoce da ga da se prideuzi sasuke-u ali naravno sve je to njena laz koju je ispricala sasukeu ustvari ona je htela da podje sa sasukeom i ubije ga da bi spasla selo medjutim sasuke nije kreten prozreo je njen plan i krenuo chidori nagashijem da je ubije u poslednjem trenutku u sasuke sprecavaju kakashi i naruto koji su dosli da sprece sasukea da unisti konohu(selo lista).posto je sasuke bio nemocan u pomoc su mu dosli zetsu i madara ali madara je video da ce ako sasuke nastavi sa borbom umreti i vraca ga nazad u akatsuki place_njihovu tajnu bazu za koju samo clanovi akatsukia znaju...ostaje samo zetsu u borbi protiv naruta,sakure i kakashija....e sad zetsu ima dve strane belu i crnu i svaka od njih je ziva kao da je zetsu sastavljen od dve osobe on se razdvaja i bela strana odlazi da pronadje tesko ranjenog kisamea koji se pre toga borio protiv 7-repog cudovista i mizukagea.e tu sam sad stao kad treba oni da se bore protiv zetsua. - Citat :
- VERUJ MI OVO SAM TI ISPRICO IZ GLAVE NISAM NIGDE SKINUO.
ili mozda Gde god da si procitao (kao npr Manga 476~481), nisi dobro skontao. Danzo nema specijalnost da krade sharingan, nego je sve one koje ima na ruci, ukljucujuci i gene 1. hokagea( aka Hashirama Senjua - mokuton) dobio od Orochimarua. A kisame se borio sa osmorepim, ne sedmorepim. A dalje... Zetsu se ne moze boriti sa njima jer nije za blisku borbu
- Citat :
- pa da jesu crna(tamna) i bela boja crna predstavlja 1 a bela drugu
osobu samo sto bela boja moze da govori a crna moze da govori samo u mislima i naravno to samo zetsu(bela strana moze cuti ono sto crna u mislima govori)...meni je to malo glupo takodje zetsu moze da se podeli na 2 dela tako da od jedne nastanu 2 osobe takodje on posle toga moze da se vrati u prvobitni oblik da se ponovo spoji. Nisu 2 nego jedna osoba, jer kada se rastave, ne dobija se celo telo. I jedna i druga polovina mogu da pricaju. Crna koristi katakanu(japasnski jezik, spominje se u Naruto Shippuden epizoda 152). Bela koristi uobicajeni Kanji.
E sad Sasuke vs Naruto. Sasuke mnogo vise koristi mozak, ali Naruto ima Sage mode+Kyuubi + Rasengan VS Chidor(vetar je jaci od munje). Sve ide u korist Naruta... Kanji je nacin pisanja iliti japansko pismo a ne govora tako da ja stvarno ne znam kako neko moze da koristi kanji za izgovor umesto za pisanje,s obzirom na to da u njihovom sistemu ne postoji princip jednog znaka jednog glasa. Sto se katakane tice nisam siguran ali ako me secanje sluzi i to je nacin pisanja japanskog jezika kao i hiragana(savremeno japansko pismo) a sto se izgovora tice on se jednostavno deli na par razlicitih dijalekata i japanski jezik pre heian perioda kada su budizam, umetnost, i kultura japana kakvu danas poznajemo doziveli procvat. Prosto receno nase pismo je azbuka ali to ne znaci da ti govoris azbukom vec govoris srpskim jezikom, a postoji nekoliko "modifikacija" jezika kao nprslavjano serbski, srpsko-hrvatski itd... Kanji, katakana i hiragana su kao kad bi mi i danas koristili glagoljicu za pisanje a imamo cirilicu i latinicu kao savremenija pisma. I sta vise katakana i hiragana su zastupljenije u modernom Japanu zbog jednostavnosti, kanji se retko srece tako da i nije bas toliko uobicajen osim u pisanju brojeva jer je tu jednostavniji od dva gore navedena pisma. | |
|
| |
Eraa Pocetnik
Broj poruka : 8 Godina : 28 Mesto: : Nicija zemlja Omiljeni Naruto lik: : Naruto Uzumaki Reputacija: : Datum upisa : 06.08.2013
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Uto Avg 06, 2013 2:11 pm | |
| Mislim da ce se boriti oni opet,ali po meni je Naruto mnogo bolji i jaci. | |
|
| |
Cone77 Uci komsiluk
Broj poruka : 276 Mesto: : Selo Lista Omiljeni Naruto lik: : Itači i Kakaši Reputacija: : Datum upisa : 06.02.2013
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Ned Nov 17, 2013 5:45 pm | |
| | |
|
| |
IAmFilip Spammer
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Ned Nov 17, 2013 6:52 pm | |
| Sosko jaci od Naruta?? Ne bih rekao... | |
|
| |
*MakiGaara* Postao si Ucitelj
Broj poruka : 332 Godina : 27 Mesto: : Smederevo Omiljeni Naruto lik: : Gaara Reputacija: : Datum upisa : 14.06.2013
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Ned Nov 17, 2013 7:02 pm | |
| - Cone77 ::
- Saske jE jaCI ...
Tacno tako!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niko nije bolji od njega(mada verovatno Itaci jeste....jer zna izanami, i imaju veoma slicne tehnike..Pogotovo Susano, kada se on pojavi..uhhh, to je cool..) | |
|
| |
IAmFilip Spammer
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Ned Nov 17, 2013 9:37 pm | |
| ...
Sage Mode + Jinchuriki Mode > Susano + Sharingan + Curse Mark | |
|
| |
*MakiGaara* Postao si Ucitelj
Broj poruka : 332 Godina : 27 Mesto: : Smederevo Omiljeni Naruto lik: : Gaara Reputacija: : Datum upisa : 14.06.2013
| |
| |
~Maki~ Spammer
Broj poruka : 1644 Mesto: : iza sedam gora Omiljeni Naruto lik: : Temari Reputacija: : Datum upisa : 08.11.2011
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Pet Maj 09, 2014 8:22 pm | |
| - Belgrade_assassin ::
- Sage Mode + Jinchuriki Mode > Susano + Sharingan + Curse Mark
A kako bi bilo da Naruto nema Jinchuriki Mode a Saske Curse Mark? | |
|
| |
Zero Spammer
Broj poruka : 1692 Godina : 29 Mesto: : Doboj Omiljeni Naruto lik: : Itachi Reputacija: : Datum upisa : 24.11.2012
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Pet Maj 09, 2014 9:01 pm | |
| Naruto je glavni lik,prema tome... | |
|
| |
~Maki~ Spammer
Broj poruka : 1644 Mesto: : iza sedam gora Omiljeni Naruto lik: : Temari Reputacija: : Datum upisa : 08.11.2011
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Pet Maj 09, 2014 10:21 pm | |
| Ne mora da znaci da mora da bude i najbolji... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: sasuke vs naruto | |
| |
|
| |
| sasuke vs naruto | |
|