| sasuke vs naruto | |
|
+15~Maki~ *MakiGaara* Cone77 Eraa jiariya sannin SasukeUchiha IAmFilip NarutoPscx2 Tsunade-Sama Genkakuzai Sasuke Uchiha hinata_san neji Ognjen-Shadow Ninja Kisame Hoshigaki 19 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
neji Uci komsiluk
Broj poruka : 255 Mesto: : bela crkva Omiljeni Naruto lik: : neji Reputacija: : Datum upisa : 07.01.2010
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Sre Jan 13, 2010 11:22 pm | |
| | |
|
| |
hinata_san Uci komsiluk
Broj poruka : 301 Mesto: : konoha Omiljeni Naruto lik: : hinata,rock lee i guren... Reputacija: : Datum upisa : 07.01.2010
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Sre Jan 13, 2010 11:50 pm | |
| | |
|
| |
Ognjen-Shadow Ninja Spammer
Broj poruka : 1308 Godina : 32 Mesto: : Prijepolje-selo skriveno u brdima Omiljeni Naruto lik: : Naruto,Sai Reputacija: : Datum upisa : 26.12.2009
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Sub Feb 13, 2010 3:51 pm | |
| Sasuke sa svojim Amaterasuom moze da zavrsi mec sa Narutom za 3 minuta!! HA HA HA HA !!! | |
|
| |
Broj poruka : 1308 Godina : 32 Mesto: : Prijepolje-selo skriveno u brdima Omiljeni Naruto lik: : Naruto,Sai Reputacija: : Datum upisa : 26.12.2009
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Sub Feb 13, 2010 10:32 pm | |
| Kako bih voleo da vidim taj mec decenije!!!
SASUKE VS NARUTO - MORTAL KOMBAT | |
|
| |
Kisame Hoshigaki Spammer
Broj poruka : 1781 Godina : 29 Mesto: : Leskovac Omiljeni Naruto lik: : Kisame Reputacija: : Datum upisa : 13.07.2009
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Uto Feb 23, 2010 6:43 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Sre Feb 24, 2010 12:52 am | |
| Ali steta sto ce se to ko zna kad desiti ! | |
|
| |
Kisame Hoshigaki Spammer
Broj poruka : 1781 Godina : 29 Mesto: : Leskovac Omiljeni Naruto lik: : Kisame Reputacija: : Datum upisa : 13.07.2009
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Sre Feb 24, 2010 3:40 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Sre Feb 24, 2010 3:47 pm | |
| | |
|
| |
Kisame Hoshigaki Spammer
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Sub Mar 13, 2010 12:32 pm | |
| ni ja evo bas sam sad video da ce se naruto i sasuke suociti u 200-i nekoj epizodi naruto shippudena ali borba nece trajati cela(jbg) obito ce doci i prekinuce borbu a sad treba da se bore zetsu protiv kakashija naruta i sakure. | |
|
| |
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Sub Mar 13, 2010 2:59 pm | |
| Zetsu ce da se bori protiv Kakashija i Sakure ? Zasto bas on ? | |
|
| |
Kisame Hoshigaki Spammer
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Sub Mar 13, 2010 3:52 pm | |
| ok ispricacu ti:AKO ZNAS DANZOA ZNAS O CEMU PRICAM... danzo i jos par njih su krivi sto je itachi ubio sve u uchiha klanu a sasuke je to saznao zato je odlucio da unisti celo selo lista pocevsi od danzo...danzo ima specijalnost da krade sharingan on je ukrao na 20-inu sharingana i oni mu se nalaze na rukama ali sasuke ka napada i jedva uspeva da ga ubije zatim kada nastavi dalje krenuce ka selu da bih ga unistio na putu do tamo ga zaustavlja sakura kojoj je dosta zivota u selu lista i koja hoce da ga da se prideuzi sasuke-u ali naravno sve je to njena laz koju je ispricala sasukeu ustvari ona je htela da podje sa sasukeom i ubije ga da bi spasla selo medjutim sasuke nije kreten prozreo je njen plan i krenuo chidori nagashijem da je ubije u poslednjem trenutku u sasuke sprecavaju kakashi i naruto koji su dosli da sprece sasukea da unisti konohu(selo lista).posto je sasuke bio nemocan u pomoc su mu dosli zetsu i madara ali madara je video da ce ako sasuke nastavi sa borbom umreti i vraca ga nazad u akatsuki place_njihovu tajnu bazu za koju samo clanovi akatsukia znaju...ostaje samo zetsu u borbi protiv naruta,sakure i kakashija....e sad zetsu ima dve strane belu i crnu i svaka od njih je ziva kao da je zetsu sastavljen od dve osobe on se razdvaja i bela strana odlazi da pronadje tesko ranjenog kisamea koji se pre toga borio protiv 7-repog cudovista i mizukagea.e tu sam sad stao kad treba oni da se bore protiv zetsua. | |
|
| |
Kisame Hoshigaki Spammer
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Sub Mar 13, 2010 3:53 pm | |
| VERUJ MI OVO SAM TI ISPRICO IZ GLAVE NISAM NIGDE SKINUO. | |
|
| |
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Sub Mar 13, 2010 9:44 pm | |
| Hvala Kisame na korisnoj informaciji ! | |
|
| |
Kisame Hoshigaki Spammer
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Pon Mar 29, 2010 6:51 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Pon Mar 29, 2010 8:56 pm | |
| Nego taj Zetsu sta je on ? Meni lici da su u njemu dve osobe ! | |
|
| |
Kisame Hoshigaki Spammer
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Sre Mar 31, 2010 3:39 pm | |
| pa da jesu crna(tamna) i bela boja crna predstavlja 1 a bela drugu osobu samo sto bela boja moze da govori a crna moze da govori samo u mislima i naravno to samo zetsu(bela strana moze cuti ono sto crna u mislima govori)...meni je to malo glupo takodje zetsu moze da se podeli na 2 dela tako da od jedne nastanu 2 osobe takodje on posle toga moze da se vrati u prvobitni oblik da se ponovo spoji. | |
|
| |
Sasuke Uchiha Pocetnik
Broj poruka : 6 Godina : 29 Mesto: : Uzice Omiljeni Naruto lik: : Sasuke Uchiha Reputacija: : Datum upisa : 19.03.2010
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Sub Apr 03, 2010 7:01 pm | |
| Po meni je Sasuke bolji ali je i Naruto super!!! | |
|
| |
Kisame Hoshigaki Spammer
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Ned Apr 04, 2010 10:17 pm | |
| e sasuke ti imas 14 goodina jel tako?a odakle si? | |
|
| |
Genkakuzai Pocetnik
Broj poruka : 5 Mesto: : Bijeljina Omiljeni Naruto lik: : Gaara/Shikamaru/Kimimaro Reputacija: : Datum upisa : 14.04.2010
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Sre Apr 14, 2010 5:14 am | |
| - Citat :
- ok ispricacu ti:AKO ZNAS DANZOA ZNAS O CEMU PRICAM...
danzo i jos par njih su krivi sto je itachi ubio sve u uchiha klanu a sasuke je to saznao zato je odlucio da unisti celo selo lista pocevsi od danzo...danzo ima specijalnost da krade sharingan on je ukrao na 20-inu sharingana i oni mu se nalaze na rukama ali sasuke ka napada i jedva uspeva da ga ubije zatim kada nastavi dalje krenuce ka selu da bih ga unistio na putu do tamo ga zaustavlja sakura kojoj je dosta zivota u selu lista i koja hoce da ga da se prideuzi sasuke-u ali naravno sve je to njena laz koju je ispricala sasukeu ustvari ona je htela da podje sa sasukeom i ubije ga da bi spasla selo medjutim sasuke nije kreten prozreo je njen plan i krenuo chidori nagashijem da je ubije u poslednjem trenutku u sasuke sprecavaju kakashi i naruto koji su dosli da sprece sasukea da unisti konohu(selo lista).posto je sasuke bio nemocan u pomoc su mu dosli zetsu i madara ali madara je video da ce ako sasuke nastavi sa borbom umreti i vraca ga nazad u akatsuki place_njihovu tajnu bazu za koju samo clanovi akatsukia znaju...ostaje samo zetsu u borbi protiv naruta,sakure i kakashija....e sad zetsu ima dve strane belu i crnu i svaka od njih je ziva kao da je zetsu sastavljen od dve osobe on se razdvaja i bela strana odlazi da pronadje tesko ranjenog kisamea koji se pre toga borio protiv 7-repog cudovista i mizukagea.e tu sam sad stao kad treba oni da se bore protiv zetsua. - Citat :
- VERUJ MI OVO SAM TI ISPRICO IZ GLAVE NISAM NIGDE SKINUO.
ili mozda Gde god da si procitao (kao npr Manga 476~481), nisi dobro skontao. Danzo nema specijalnost da krade sharingan, nego je sve one koje ima na ruci, ukljucujuci i gene 1. hokagea( aka Hashirama Senjua - mokuton) dobio od Orochimarua. A kisame se borio sa osmorepim, ne sedmorepim. A dalje... Zetsu se ne moze boriti sa njima jer nije za blisku borbu - Citat :
- pa da jesu crna(tamna) i bela boja crna predstavlja 1 a bela drugu
osobu samo sto bela boja moze da govori a crna moze da govori samo u mislima i naravno to samo zetsu(bela strana moze cuti ono sto crna u mislima govori)...meni je to malo glupo takodje zetsu moze da se podeli na 2 dela tako da od jedne nastanu 2 osobe takodje on posle toga moze da se vrati u prvobitni oblik da se ponovo spoji. Nisu 2 nego jedna osoba, jer kada se rastave, ne dobija se celo telo. I jedna i druga polovina mogu da pricaju. Crna koristi katakanu(japasnski jezik, spominje se u Naruto Shippuden epizoda 152). Bela koristi uobicajeni Kanji. E sad Sasuke vs Naruto. Sasuke mnogo vise koristi mozak, ali Naruto ima Sage mode+Kyuubi + Rasengan VS Chidor(vetar je jaci od munje). Sve ide u korist Naruta... | |
|
| |
Kisame Hoshigaki Spammer
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Sre Apr 14, 2010 4:29 pm | |
| pa dobro za setsua sam znao za danzoa takodje msm to da krade saringan i to sto su on i jos par njih rekli itachiju ubije ceo uchiha klan...naravno da je naruto jaci od sasuke-a mnogo jaci ali pravi narutov problem treba da bude uchiha madara takodje zetsu nije za blisku borbu ali ipak ume da se bori i da radi tehnike kao npr ono u mangi kada je uradio tehniku klona ili iluzije sta su vec nzm?zatsu je ste slab ali je mnogo bolji spijun to se moglo videti vise puta! budi aktivan | |
|
| |
Sasuke Uchiha Pocetnik
Broj poruka : 6 Godina : 29 Mesto: : Uzice Omiljeni Naruto lik: : Sasuke Uchiha Reputacija: : Datum upisa : 19.03.2010
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Pet Apr 23, 2010 10:17 pm | |
| - kisame ::
- e sasuke ti imas 14 goodina jel tako?a odakle si?
ja sam iz Uzica...ti??? | |
|
| |
Tsunade-Sama Spammer
Broj poruka : 1204 Godina : 29 Mesto: : Na krovu. x3 Omiljeni Naruto lik: : Tsunade!:D Reputacija: : Datum upisa : 02.11.2009
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Sub Apr 24, 2010 8:44 pm | |
| Smanji potpis ubija me -_- @T Kad bi se Sasuke borio protiv Naruta...Tesko mi ovo da kazem,ali sa snagom Sasukea,ovakvom,Naruto nebi imao velike sanse.Don't attack me samo koristim logiku.Ali posto je Naruto glavni lik of course da ce da pobedi.Mislim da Kishi nebi dozvolio da Naruto izgubi i umre,mada,od Kishija se sve moze ocekivati nadam se da ce obojica preziveti -_-" | |
|
| |
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Čet Maj 20, 2010 7:16 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Čet Maj 20, 2010 7:17 pm | |
| Sta mislite da li ce Sasuke da napadne Konohu ? | |
|
| |
NarutoPscx2 Pocetnik
Broj poruka : 6 Godina : 29 Mesto: : Kraljevo Omiljeni Naruto lik: : Kakashi Hatake Reputacija: : Datum upisa : 02.06.2010
| Naslov: Re: sasuke vs naruto Sre Jun 02, 2010 11:37 pm | |
| valjalo bi,pa da ubije Konohamarua,ceo tim Gaj,Cunade...da ostanu samo poneki zivi...e tad bih plakao vise nego kad je 3. hokage crko xD :DDD | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: sasuke vs naruto | |
| |
|
| |
| sasuke vs naruto | |
|