Naruto Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Naruto Serbia

Dobrodosli na Prvi Naruto Serbia Forum !

PrijemPortalLatest imagesTražiRegistruj sePristupi

svi vi koji obozavate sasuke-a

Ići dole 
+11
*MakiGaara*
~Maki~
IAmFilip
Sasuke Uchiha
hinata_san
neji
Ognjen-Shadow Ninja
Kisame Hoshigaki
Kakashi's Girl
Vrnda
sasuke love
15 posters
Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći
AutorPoruka
~Maki~
Spammer
Spammer
~Maki~

Ženski
Broj poruka : 1644
Mesto: : iza sedam gora
Omiljeni Naruto lik: : Temari
Reputacija: :
svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 Left_bar_bleue64 / 10064 / 100svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 Right_bar_bleue

Datum upisa : 08.11.2011

svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 Empty
PočaljiNaslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a   svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 I_icon_minitimeNed Jun 30, 2013 3:50 pm

Nazad na vrh Ići dole
IAmFilip
Spammer
Spammer
IAmFilip

Muški
Broj poruka : 1593
Godina : 29
Mesto: : Beograd
Omiljeni Naruto lik: : Itachi
svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 Left_bar_bleue50 / 10050 / 100svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 Right_bar_bleue

Datum upisa : 24.06.2009

PočaljiNaslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a   svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 I_icon_minitimeNed Jun 30, 2013 4:36 pm

~Maki~ ::

Šefe ono nisam očekivala od tebe...
Pa moram malo...
Pogotovo sto je to slika koji svaki Anti-Soskovac ima uramljenu u sobi. :p

https://2img.net/h/i305.photobucket.com/albums/nn240/horsesrules12/Mixed%20Anime%20Pictures/UchihaBacchikoi.gif
Ozbiljno??? Suspect
Nazad na vrh Ići dole
http://xcution.serbianforum.info/
Itachi Uchiha
Dobar Borac
Dobar Borac
Itachi Uchiha

Muški
Broj poruka : 24
Mesto: : Smederevo
Omiljeni Naruto lik: : Itachi Uchiha And Sasuke Uchiha...
svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 Right_bar_bleue

Datum upisa : 01.07.2013

PočaljiNaslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a   svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 I_icon_minitimePon Jul 01, 2013 9:32 pm

sasuke love ::
da li je sasuke dobar ili ipak zao lik? Question

Dobar je Sasuke lik...Zar niko nije procitao mangu...Sasuke se vraca na dobru stranu...Stari tim 7 je ponovo u akcije i potpun...I sve to zbog Itachi-a Uchihe...Ko je zainteresovan za dalju pricu nek me pita...Nemam potpis jer sam nov ovde...
Nazad na vrh Ići dole
IAmFilip
Spammer
Spammer
IAmFilip

Muški
svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 Left_bar_bleue50 / 10050 / 100svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 Right_bar_bleue

PočaljiNaslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a   svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 I_icon_minitimePon Jul 01, 2013 10:12 pm

Pozz!

Dobrodosao na forum!
Nije bas najaktivniji, ali eto bar smo nas nekoliko tu. Smile

Ok, jeste, Sosko se vratio, ali to ne znaci da mu je oprosteno za sve ono sto je u proslosti uradio.
Po meni je njegov povratak pomalo preteran, do pre 20 chapter-a se spremao da unisti Konohu, a sada kao cuje pricu i promeni misljenje...
Preterivanje...

Ne mora da te brine potpis, mi to onako kao dekor...
Inace, ne znaju svi ovde sta se dogadja u mangi, tako da ubuduce stavljaj kod:
[Spoiler]
[/ Spoiler]
*Bez razmaka izmedju ,,/'' i ,,S''
da ne pokvarimo drugima...
Nazad na vrh Ići dole
*MakiGaara*
Postao si Ucitelj
Postao si Ucitelj
*MakiGaara*

Ženski
Broj poruka : 332
Godina : 27
Omiljeni Naruto lik: : Gaara
svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 Left_bar_bleue1 / 1001 / 100svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 Right_bar_bleue

Datum upisa : 14.06.2013

PočaljiNaslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a   svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 I_icon_minitimeUto Jul 02, 2013 12:29 am

Pa Ficko,Majo i ostali upoznajte mog brata Andru (Andreja). Smile 
Nazad na vrh Ići dole
IAmFilip
Spammer
Spammer
IAmFilip

Muški

PočaljiNaslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a   svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 I_icon_minitimeUto Jul 02, 2013 1:16 am

^
Hahahha.... Svetski! Very Happy 
Sad se osecam nekako glupo jer jedino ja nisam nikog doveo, al sta cu.... Sad

@Itachi:
Drago mi je, Andrija. Smile

Nazad na vrh Ići dole
~Maki~
Spammer
Spammer
~Maki~

Ženski
svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 Left_bar_bleue64 / 10064 / 100svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 Right_bar_bleue

PočaljiNaslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a   svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 I_icon_minitimeUto Jul 02, 2013 12:28 pm

Belgrade_assassin ::

https://2img.net/h/i305.photobucket.com/albums/nn240/horsesrules12/Mixed%20Anime%20Pictures/UchihaBacchikoi.gif
Ozbiljno??? Suspect
Meni se svidja.. Razz

@Itachi:
Dobrodosao! Smile
Nazad na vrh Ići dole
IAmFilip
Spammer
Spammer
IAmFilip

Muški

PočaljiNaslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a   svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 I_icon_minitimeUto Jul 02, 2013 3:26 pm

^
Deluje mi i previse... ... ...

Ovako...
Spojler:
Nazad na vrh Ići dole
~Maki~
Spammer
Spammer
~Maki~

Ženski

PočaljiNaslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a   svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 I_icon_minitimeSre Jul 03, 2013 12:07 pm

Razz 
Nazad na vrh Ići dole
*MakiGaara*
Postao si Ucitelj
Postao si Ucitelj
*MakiGaara*

Ženski
Broj poruka : 332
Godina : 27
Omiljeni Naruto lik: : Gaara
svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 Left_bar_bleue1 / 1001 / 100svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 Right_bar_bleue

Datum upisa : 14.06.2013

PočaljiNaslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a   svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 I_icon_minitimeNed Jul 07, 2013 4:10 pm

Shocked Shocked Razz Razz Razz Razz drunken drunken Ma vi ste blesavi! heheheheh... drunken 
Nazad na vrh Ići dole
Itachi Uchiha
Dobar Borac
Dobar Borac
Itachi Uchiha

Muški
svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 Right_bar_bleue

PočaljiNaslov: Zasto se Sasuke tako promenio?   svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 I_icon_minitimeSub Jul 13, 2013 3:53 pm

Ognjen-Shadow Ninja ::
Zasto se Sasuke tako promenio? Bio mi je skroz kul faca !

Zasto boze,zasto!!!
Nije se on promenio,njemu je sve to bilo u glavi jos od samog pocetka...Zeleo je da se osveti Itachi-u sto mu je ubio celu porodicu...Kad je ubio Itachi-a shvatio je da je on na kraju bio dobar (to mu je Tobi objasnio) pa je jurio Danzo-a da mu se osveti jer je zbog njegovih dela njegov klan mrtav i jer je zbog njega ubio svog brata koga je u proslosti najvise voleo...Nakon toga je saznao da je selo Konohe umesano u celu tu stvar sa Danzo-om i dobio zelju da se i njima osveti time sto ce unistiti selo...Ali ce mu na kraju Prvi Hokage objasniti i ispricati celu pricu i vratiti ga na dobru stranu Tj- Sasuke ce na kraju hteti da zastiti selo-da postane Hokage...Zadovoljan???(Sasuke-om je od samog pocetka upravljala zelja za osvetom...)...
Nazad na vrh Ići dole
Itachi Uchiha
Dobar Borac
Dobar Borac
Itachi Uchiha

Muški

PočaljiNaslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a   svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 I_icon_minitimeSub Jul 13, 2013 4:33 pm

Belgrade_assassin ::
Pozz!

Dobrodosao na forum!
Nije bas najaktivniji, ali eto bar smo nas nekoliko tu. Smile

Ok, jeste, Sosko se vratio, ali to ne znaci da mu je oprosteno za sve ono sto je u proslosti uradio.
Po meni je njegov povratak pomalo preteran, do pre 20 chapter-a se spremao da unisti Konohu, a sada kao cuje pricu i promeni misljenje...
Preterivanje...

Ne mora da te brine potpis, mi to onako kao dekor...
Inace, ne znaju svi ovde sta se dogadja u mangi, tako da ubuduce stavljaj kod:
[Spoiler]
[/ Spoiler]
*Bez razmaka izmedju ,,/'' i ,,S''
da ne pokvarimo drugima...
Ma ok si ti i tvoje tumacenje...Ali moras da se potrudis da razumes Sasuke-a,ni ja mu ne odobravam iznenadni povratak...ali razumem ga u potpunosti...Znam sta je sve uradio i zasto ITD...I znam sta Kishimoto Masashi misli o njemu ITD...
Nazad na vrh Ići dole
IAmFilip
Spammer
Spammer
IAmFilip

Muški

PočaljiNaslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a   svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 I_icon_minitimeSub Jul 13, 2013 8:43 pm

Itachi Uchiha ::

Ma ok si ti i tvoje tumacenje...Ali moras da se potrudis da razumes Sasuke-a,ni ja mu ne odobravam iznenadni povratak...ali razumem ga u potpunosti...Znam sta je sve uradio i zasto ITD...I znam sta Kishimoto Masashi misli o njemu ITD...

Hahaha, ma razumem ja Soska, shvatam ja Soskov lik, sve je to jasno zato ga i ne volim. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Itachi Uchiha
Dobar Borac
Dobar Borac
Itachi Uchiha

Muški

PočaljiNaslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a   svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 I_icon_minitimeUto Jul 16, 2013 3:10 pm

Hahaha, ma razumem ja Soska, shvatam ja Soskov lik, sve je to jasno zato ga i ne volim. Smile[/quote]

Onda je ok da ga ne volis...

P.S.

Hvala svima na dobrodoslici...lol! 
Nazad na vrh Ići dole
IAmFilip
Spammer
Spammer
IAmFilip

Muški

PočaljiNaslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a   svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 I_icon_minitimeSre Sep 11, 2013 11:38 am

Itachi Uchiha ::

Nije se on promenio,njemu je sve to bilo u glavi jos od samog pocetka...Zeleo je da se osveti Itachi-u sto mu je ubio celu porodicu...Kad je ubio Itachi-a shvatio je da je on na kraju bio dobar (to mu je Tobi objasnio) pa je jurio Danzo-a da mu se osveti jer je zbog njegovih dela njegov klan mrtav i jer je zbog njega ubio svog brata koga je u proslosti najvise voleo...Nakon toga je saznao da je selo Konohe umesano u celu tu stvar sa Danzo-om i dobio zelju da se i njima osveti time sto ce unistiti selo...Ali ce mu na kraju Prvi Hokage objasniti i ispricati celu pricu i vratiti ga na dobru stranu Tj- Sasuke ce na kraju hteti da zastiti selo-da postane Hokage...Zadovoljan???(Sasuke-om je od samog pocetka upravljala zelja za osvetom...)...
Logika mu nije jaca strana.... (Mislim Sosku)
Nazad na vrh Ići dole
Cone77
Uci komsiluk
Uci komsiluk
Cone77

Broj poruka : 276
Mesto: : Selo Lista
Omiljeni Naruto lik: : Itači i Kakaši
svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 Left_bar_bleue87 / 10087 / 100svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 Right_bar_bleue

Datum upisa : 06.02.2013

PočaljiNaslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a   svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 I_icon_minitimeUto Okt 29, 2013 10:51 pm

kAkaV JE ovo MOdeRaToR pa PiSe SasKeoVo iMe sa J
Nazad na vrh Ići dole
~Maki~
Spammer
Spammer
~Maki~

Ženski

PočaljiNaslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a   svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 I_icon_minitimeUto Okt 29, 2013 11:09 pm

Nepismen.. Razz
Nazad na vrh Ići dole
Cone77
Uci komsiluk
Uci komsiluk
Cone77

Broj poruka : 276
Mesto: : Selo Lista
Omiljeni Naruto lik: : Itači i Kakaši
svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 Left_bar_bleue87 / 10087 / 100svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 Right_bar_bleue

Datum upisa : 06.02.2013

PočaljiNaslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a   svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 I_icon_minitimeUto Okt 29, 2013 11:45 pm

Smile 
Nazad na vrh Ići dole
IAmFilip
Spammer
Spammer
IAmFilip

Muški

PočaljiNaslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a   svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 I_icon_minitimeSre Okt 30, 2013 1:53 am

Hahhahaha...

Ne zna se šta je smešnije,
To što je coneu zapalo za oko ,, j" ili sto pominje moderatora.
Inače sve je jasno kad se pročita ime grupe...
Nazad na vrh Ići dole
Ana((0)))
Postao si Ucitelj
Postao si Ucitelj
Ana((0)))

Ženski
Broj poruka : 321
Godina : 26
Omiljeni Naruto lik: : Tobi

Datum upisa : 18.01.2013

PočaljiNaslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a   svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 I_icon_minitimeSub Jan 25, 2014 12:52 am

Hhahaha izgleda da vam je saske otiso Tabipapa
Nazad na vrh Ići dole
~Maki~
Spammer
Spammer
~Maki~

Ženski

PočaljiNaslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a   svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 I_icon_minitimeSub Jan 25, 2014 3:08 pm

^
Kako to?
Nazad na vrh Ići dole
Ana((0)))
Postao si Ucitelj
Postao si Ucitelj
Ana((0)))

Ženski

PočaljiNaslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a   svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 I_icon_minitimeSub Jan 25, 2014 4:02 pm

Ubio ga Madara ^.^
A Narutu se bore za zivot  Very Happy 
Nazad na vrh Ići dole
~Maki~
Spammer
Spammer
~Maki~

Ženski

PočaljiNaslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a   svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 I_icon_minitimeNed Jan 26, 2014 5:52 pm

^
Vidim ti si presrecna.. Razz Smile

Da je Šef ovde rekao bi ti da si trebala to da stavis pod spojler.. Smile
Nazad na vrh Ići dole
Ana((0)))
Postao si Ucitelj
Postao si Ucitelj
Ana((0)))

Ženski

PočaljiNaslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a   svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 I_icon_minitimeNed Jan 26, 2014 10:58 pm

Ko je sef  Razz 
Stp da stavim kad bi ga svakako otvorio da vidi sta je u njemu  Very Happy 
Nazad na vrh Ići dole
IAmFilip
Spammer
Spammer
IAmFilip

Muški

PočaljiNaslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a   svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 I_icon_minitimeNed Jan 26, 2014 11:53 pm

^
Ja sam ,,Šef''.  Embarassed 
I da, trebalo je to da stavis pod spoiler.  Neutral 
Nazad na vrh Ići dole
Sponsored content

PočaljiNaslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a   svi vi koji obozavate sasuke-a - Page 4 I_icon_minitime

Nazad na vrh Ići dole

svi vi koji obozavate sasuke-a
Nazad na vrh 
Strana 4 od 7Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sledeći
 Similar topics
-
» svi koji vole akatsuki.
» sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha
» Naj par za Sasuke-a
» sasuke vs naruto
» sasuke je lepsi o rock lee-a

Dozvole ovog foruma:Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu