| svi vi koji obozavate sasuke-a | |
|
+11*MakiGaara* ~Maki~ IAmFilip Sasuke Uchiha hinata_san neji Ognjen-Shadow Ninja Kisame Hoshigaki Kakashi's Girl Vrnda sasuke love 15 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
~Maki~ Spammer
Broj poruka : 1644 Mesto: : iza sedam gora Omiljeni Naruto lik: : Temari Reputacija: : Datum upisa : 08.11.2011
| Naslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a Ned Jun 30, 2013 3:50 pm | |
| | |
|
| |
IAmFilip Spammer
Broj poruka : 1593 Godina : 29 Mesto: : Beograd Omiljeni Naruto lik: : Itachi Reputacija: : Datum upisa : 24.06.2009
| Naslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a Ned Jun 30, 2013 4:36 pm | |
| | |
|
| |
Itachi Uchiha Dobar Borac
Broj poruka : 24 Godina : 29 Mesto: : Smederevo Omiljeni Naruto lik: : Itachi Uchiha And Sasuke Uchiha... Reputacija: : Datum upisa : 01.07.2013
| Naslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a Pon Jul 01, 2013 9:32 pm | |
| - sasuke love ::
- da li je sasuke dobar ili ipak zao lik?
Dobar je Sasuke lik...Zar niko nije procitao mangu...Sasuke se vraca na dobru stranu...Stari tim 7 je ponovo u akcije i potpun...I sve to zbog Itachi-a Uchihe...Ko je zainteresovan za dalju pricu nek me pita...Nemam potpis jer sam nov ovde... | |
|
| |
IAmFilip Spammer
Broj poruka : 1593 Godina : 29 Mesto: : Beograd Omiljeni Naruto lik: : Itachi Reputacija: : Datum upisa : 24.06.2009
| Naslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a Pon Jul 01, 2013 10:12 pm | |
| Pozz! Dobrodosao na forum! Nije bas najaktivniji, ali eto bar smo nas nekoliko tu. Ok, jeste, Sosko se vratio, ali to ne znaci da mu je oprosteno za sve ono sto je u proslosti uradio. Po meni je njegov povratak pomalo preteran, do pre 20 chapter-a se spremao da unisti Konohu, a sada kao cuje pricu i promeni misljenje... Preterivanje... Ne mora da te brine potpis, mi to onako kao dekor... Inace, ne znaju svi ovde sta se dogadja u mangi, tako da ubuduce stavljaj kod: [Spoiler] [/ Spoiler] *Bez razmaka izmedju ,,/'' i ,,S'' da ne pokvarimo drugima... | |
|
| |
*MakiGaara* Postao si Ucitelj
Broj poruka : 332 Godina : 27 Mesto: : Smederevo Omiljeni Naruto lik: : Gaara Reputacija: : Datum upisa : 14.06.2013
| Naslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a Uto Jul 02, 2013 12:29 am | |
| Pa Ficko,Majo i ostali upoznajte mog brata Andru (Andreja). | |
|
| |
IAmFilip Spammer
| Naslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a Uto Jul 02, 2013 1:16 am | |
| ^ Hahahha.... Svetski! Sad se osecam nekako glupo jer jedino ja nisam nikog doveo, al sta cu.... @Itachi: Drago mi je, Andrija. | |
|
| |
~Maki~ Spammer
Broj poruka : 1644 Mesto: : iza sedam gora Omiljeni Naruto lik: : Temari Reputacija: : Datum upisa : 08.11.2011
| Naslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a Uto Jul 02, 2013 12:28 pm | |
| | |
|
| |
IAmFilip Spammer
| Naslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a Uto Jul 02, 2013 3:26 pm | |
| ^ Deluje mi i previse... ... ... Ovako... - Spojler:
| |
|
| |
~Maki~ Spammer
| Naslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a Sre Jul 03, 2013 12:07 pm | |
| | |
|
| |
*MakiGaara* Postao si Ucitelj
Broj poruka : 332 Godina : 27 Mesto: : Smederevo Omiljeni Naruto lik: : Gaara Reputacija: : Datum upisa : 14.06.2013
| Naslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a Ned Jul 07, 2013 4:10 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 24 Godina : 29 Mesto: : Smederevo Omiljeni Naruto lik: : Itachi Uchiha And Sasuke Uchiha... Reputacija: : Datum upisa : 01.07.2013
| Naslov: Zasto se Sasuke tako promenio? Sub Jul 13, 2013 3:53 pm | |
| - Ognjen-Shadow Ninja ::
- Zasto se Sasuke tako promenio? Bio mi je skroz kul faca !
Zasto boze,zasto!!! Nije se on promenio,njemu je sve to bilo u glavi jos od samog pocetka...Zeleo je da se osveti Itachi-u sto mu je ubio celu porodicu...Kad je ubio Itachi-a shvatio je da je on na kraju bio dobar (to mu je Tobi objasnio) pa je jurio Danzo-a da mu se osveti jer je zbog njegovih dela njegov klan mrtav i jer je zbog njega ubio svog brata koga je u proslosti najvise voleo...Nakon toga je saznao da je selo Konohe umesano u celu tu stvar sa Danzo-om i dobio zelju da se i njima osveti time sto ce unistiti selo...Ali ce mu na kraju Prvi Hokage objasniti i ispricati celu pricu i vratiti ga na dobru stranu Tj- Sasuke ce na kraju hteti da zastiti selo-da postane Hokage...Zadovoljan???(Sasuke-om je od samog pocetka upravljala zelja za osvetom...)... | |
|
| |
| Naslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a Sub Jul 13, 2013 4:33 pm | |
| - Belgrade_assassin ::
- Pozz!
Dobrodosao na forum! Nije bas najaktivniji, ali eto bar smo nas nekoliko tu.
Ok, jeste, Sosko se vratio, ali to ne znaci da mu je oprosteno za sve ono sto je u proslosti uradio. Po meni je njegov povratak pomalo preteran, do pre 20 chapter-a se spremao da unisti Konohu, a sada kao cuje pricu i promeni misljenje... Preterivanje...
Ne mora da te brine potpis, mi to onako kao dekor... Inace, ne znaju svi ovde sta se dogadja u mangi, tako da ubuduce stavljaj kod: [Spoiler] [/ Spoiler] *Bez razmaka izmedju ,,/'' i ,,S'' da ne pokvarimo drugima... Ma ok si ti i tvoje tumacenje...Ali moras da se potrudis da razumes Sasuke-a,ni ja mu ne odobravam iznenadni povratak...ali razumem ga u potpunosti...Znam sta je sve uradio i zasto ITD...I znam sta Kishimoto Masashi misli o njemu ITD... | |
|
| |
IAmFilip Spammer
| Naslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a Sub Jul 13, 2013 8:43 pm | |
| - Itachi Uchiha ::
Ma ok si ti i tvoje tumacenje...Ali moras da se potrudis da razumes Sasuke-a,ni ja mu ne odobravam iznenadni povratak...ali razumem ga u potpunosti...Znam sta je sve uradio i zasto ITD...I znam sta Kishimoto Masashi misli o njemu ITD... Hahaha, ma razumem ja Soska, shvatam ja Soskov lik, sve je to jasno zato ga i ne volim. | |
|
| |
| Naslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a Uto Jul 16, 2013 3:10 pm | |
| Hahaha, ma razumem ja Soska, shvatam ja Soskov lik, sve je to jasno zato ga i ne volim. [/quote] Onda je ok da ga ne volis... P.S. Hvala svima na dobrodoslici... | |
|
| |
IAmFilip Spammer
| Naslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a Sre Sep 11, 2013 11:38 am | |
| - Itachi Uchiha ::
Nije se on promenio,njemu je sve to bilo u glavi jos od samog pocetka...Zeleo je da se osveti Itachi-u sto mu je ubio celu porodicu...Kad je ubio Itachi-a shvatio je da je on na kraju bio dobar (to mu je Tobi objasnio) pa je jurio Danzo-a da mu se osveti jer je zbog njegovih dela njegov klan mrtav i jer je zbog njega ubio svog brata koga je u proslosti najvise voleo...Nakon toga je saznao da je selo Konohe umesano u celu tu stvar sa Danzo-om i dobio zelju da se i njima osveti time sto ce unistiti selo...Ali ce mu na kraju Prvi Hokage objasniti i ispricati celu pricu i vratiti ga na dobru stranu Tj- Sasuke ce na kraju hteti da zastiti selo-da postane Hokage...Zadovoljan???(Sasuke-om je od samog pocetka upravljala zelja za osvetom...)... Logika mu nije jaca strana.... (Mislim Sosku) | |
|
| |
Cone77 Uci komsiluk
Broj poruka : 276 Mesto: : Selo Lista Omiljeni Naruto lik: : Itači i Kakaši Reputacija: : Datum upisa : 06.02.2013
| Naslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a Uto Okt 29, 2013 10:51 pm | |
| kAkaV JE ovo MOdeRaToR pa PiSe SasKeoVo iMe sa J | |
|
| |
~Maki~ Spammer
| Naslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a Uto Okt 29, 2013 11:09 pm | |
| Nepismen.. | |
|
| |
Cone77 Uci komsiluk
Broj poruka : 276 Mesto: : Selo Lista Omiljeni Naruto lik: : Itači i Kakaši Reputacija: : Datum upisa : 06.02.2013
| Naslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a Uto Okt 29, 2013 11:45 pm | |
| | |
|
| |
IAmFilip Spammer
| Naslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a Sre Okt 30, 2013 1:53 am | |
| Hahhahaha...
Ne zna se šta je smešnije, To što je coneu zapalo za oko ,, j" ili sto pominje moderatora. Inače sve je jasno kad se pročita ime grupe... | |
|
| |
Ana((0))) Postao si Ucitelj
Broj poruka : 321 Godina : 26 Mesto: : Beograd Omiljeni Naruto lik: : Tobi Reputacija: : Datum upisa : 18.01.2013
| Naslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a Sub Jan 25, 2014 12:52 am | |
| Hhahaha izgleda da vam je saske otiso Tabipapa | |
|
| |
~Maki~ Spammer
| Naslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a Sub Jan 25, 2014 3:08 pm | |
| | |
|
| |
Broj poruka : 321 Godina : 26 Mesto: : Beograd Omiljeni Naruto lik: : Tobi Reputacija: : Datum upisa : 18.01.2013
| Naslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a Sub Jan 25, 2014 4:02 pm | |
| Ubio ga Madara ^.^ A Narutu se bore za zivot | |
|
| |
~Maki~ Spammer
| Naslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a Ned Jan 26, 2014 5:52 pm | |
| ^ Vidim ti si presrecna.. Da je Šef ovde rekao bi ti da si trebala to da stavis pod spojler.. | |
|
| |
| Naslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a Ned Jan 26, 2014 10:58 pm | |
| Ko je sef Stp da stavim kad bi ga svakako otvorio da vidi sta je u njemu | |
|
| |
IAmFilip Spammer
| Naslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a Ned Jan 26, 2014 11:53 pm | |
| ^ Ja sam ,,Šef''. I da, trebalo je to da stavis pod spoiler. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: svi vi koji obozavate sasuke-a | |
| |
|
| |
| svi vi koji obozavate sasuke-a | |
|