Broj poruka : 19 Godina : 28 Mesto: : Beograd Omiljeni Naruto lik: : Naruto,Hinata Reputacija: : Datum upisa : 02.04.2013
Naslov: Pozdrav :] Uto Apr 02, 2013 3:58 am
Pozdrav ljudi, Zovem se Milan .... ja gledam naruto shippuden pratim najnovije epizode koje izlaze svakog cetvrtka.Mangu poneki put procitam samo ono sto me zanima najvise. :] i to je to od mene :] pitajte me nesto ako vas zanima.
IAmFilip Spammer
Broj poruka : 1593 Godina : 29 Mesto: : Beograd Omiljeni Naruto lik: : Itachi Reputacija: : Datum upisa : 24.06.2009
Naslov: Re: Pozdrav :] Uto Apr 02, 2013 5:29 pm
Pozz Milane, dobrodosao na ovaj skromni sajt (forum) posvecen Naruto anime-u.
Nadam se da ces ostati aktivan, koliko god to bilo mougce. fourm ima pristojan broj tema koje bi mogao da pogledas, tipa diskusije o timovima, omiljenom liku, kritikovanje Sasuke-a (al' smo zli :p)... Takodje videces da smo cesto isli off topic (skretali sa teme) uglavnoim zato sto nije bilo nikoga da nas opomene. :p
Da li si pored Naruta odgledao jos neki anime?
Kurama Pocetnik
Broj poruka : 19 Godina : 28 Mesto: : Beograd Omiljeni Naruto lik: : Naruto,Hinata Reputacija: : Datum upisa : 02.04.2013
Naslov: Re: Pozdrav :] Sre Apr 03, 2013 2:16 pm
aha vidim mozda malo vise off topic-ka ali nema veze e sad neznam dali je ovde dozvoljen DP (double post) da nebude preveliki spam na forumu i tako to :] ....Ohh da negotivin sasuke-ja xD ( 3:) ) sem naruto pa ono pre sam gleda bleach i one piece ... i to je to od prilike
IAmFilip Spammer
Broj poruka : 1593 Godina : 29 Mesto: : Beograd Omiljeni Naruto lik: : Itachi Reputacija: : Datum upisa : 24.06.2009
Naslov: Re: Pozdrav :] Čet Apr 04, 2013 12:20 am
Kurama ::
aha vidim mozda malo vise off topic-ka ali nema veze e sad neznam dali je ovde dozvoljen DP (double post) da nebude preveliki spam na forumu i tako to :]
Ja sam ovde clan, kao i ti, nisam neko ko treba da odredjuje pravila i sl. ovde sam da spamujem koliko god je potrebno da bi ovo mesto privuklo neke nove, a mozda cak i vratilo neke stare clanove. tako da nekih pravila nema, ipak zamolio bi te da pokusas da izbegavas dupli post, da se ne izgube novajlije. Mada je mesto previse... .... ,,mrtvo'' da bi te brinuo spam. :p
....Ohh da negotivin sasuke-ja xD ( 3:) )
Spojler:
sem naruto pa ono pre sam gleda bleach i one piece ... i to je to od prilike
Lepo, i ja sam gledao Bleach ali ne i OP, odbija me animacija i broj epizoda.
Kurama Pocetnik
Naslov: Re: Pozdrav :] Čet Apr 04, 2013 1:10 am
Citat :
odbija me animacija i broj epizoda
Slazem se i mene isto...
Citat :
Mada je mesto previse... .... ,,mrtvo'' da bi te brinuo spam. :p
Samo polako bice popularniji malo reklamiranja foruma dobro bi doslo :]
IAmFilip Spammer