| Naruto RPG-ninja way (naruto serbia forum) | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Mastermind
Broj poruka : 1 Mesto: : Konoha Omiljeni Naruto lik: : Itachi Reputacija: : Datum upisa : 17.02.2011
| Naslov: Naruto RPG-ninja way (naruto serbia forum) Čet Feb 17, 2011 10:15 pm | |
| Evo ovoga mnogi Naruto fanovi ce voleti sigurno Naruto RPG-ninja way (naruto serbia forum) RPG forum nas je na srpski i jedini kod nas , gde mozete napraviti svog ninju, zavrsiti akademiju, i sve ostalo, izabrati selo, napredovati, kupovati tehnike, oruzja i sve ostalo, boriti se sa ostalim clanovima i jos mnogo mnogo toga! Svako ko je zamisljao da je ninja iz naruta obavezno treba da vidi ovo, forum stalno napreduje i usavrsava se ... Tako ako neko bude hteo da se borimo (i da ga razbijem) neka dodje! xe http://ninjawayserbia.darkbb.com/ | |
|
| |
IAmFilip Spammer
Broj poruka : 1593 Godina : 29 Mesto: : Beograd Omiljeni Naruto lik: : Itachi Reputacija: : Datum upisa : 24.06.2009
| Naslov: Re: Naruto RPG-ninja way (naruto serbia forum) Pon Feb 21, 2011 2:31 pm | |
| Ne sumnjam da bi me razbio tako da ne hvala... | |
|
| |
Ognjen-Shadow Ninja Spammer
Broj poruka : 1308 Godina : 32 Mesto: : Prijepolje-selo skriveno u brdima Omiljeni Naruto lik: : Naruto,Sai Reputacija: : Datum upisa : 26.12.2009
| Naslov: Re: Naruto RPG-ninja way (naruto serbia forum) Pon Feb 28, 2011 10:33 pm | |
| Ja cu se prikljuciti da razbijam druge Ninje ! | |
|
| |
Broj poruka : 1308 Godina : 32 Mesto: : Prijepolje-selo skriveno u brdima Omiljeni Naruto lik: : Naruto,Sai Reputacija: : Datum upisa : 26.12.2009
| Naslov: Re: Naruto RPG-ninja way (naruto serbia forum) Sub Mar 05, 2011 9:15 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto RPG-ninja way (naruto serbia forum) Čet Mar 10, 2011 11:05 pm | |
| Kisame hoces li ti da se uclanis na ovaj sajt, kul je ? Mozemo da budemo tim i da cepamo ninje ! | |
|
| |
Kisame Hoshigaki Spammer
Broj poruka : 1781 Godina : 29 Mesto: : Leskovac Omiljeni Naruto lik: : Kisame Reputacija: : Datum upisa : 13.07.2009
| Naslov: Re: Naruto RPG-ninja way (naruto serbia forum) Sre Mar 16, 2011 1:10 am | |
| registrovao sam se | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto RPG-ninja way (naruto serbia forum) Sre Mar 16, 2011 2:38 pm | |
| EXTRA ! Jesi li skontao kako se igra ? Prvo moras da napravis svog ninju u "Character Creator" ! Ja sam obavio dve misije, jednu obavio i jednu pao, odlicna igra ! Postao sam gradjanin sela Magle, tamo me mozes naci pod imenom Ognjen-Shadow Ninja ! | |
|
| |
Kisame Hoshigaki Spammer
Broj poruka : 1781 Godina : 29 Mesto: : Leskovac Omiljeni Naruto lik: : Kisame Reputacija: : Datum upisa : 13.07.2009
| Naslov: Re: Naruto RPG-ninja way (naruto serbia forum) Čet Mar 17, 2011 12:21 am | |
| ok,kad napravim ninju kako da ga SAVE ? | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto RPG-ninja way (naruto serbia forum) Čet Mar 17, 2011 11:27 pm | |
| Posaljes samo poruku i on je postavljen | |
|
| |
| Naslov: Re: Naruto RPG-ninja way (naruto serbia forum) Uto Maj 03, 2011 11:25 am | |
| kisam sto se ne vratis Na Naruto RPG-ninja way zabavno je biti ninja | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Naruto RPG-ninja way (naruto serbia forum) | |
| |
|
| |
| Naruto RPG-ninja way (naruto serbia forum) | |
|