| sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha | |
|
+11Itachi Uchiha *MakiGaara* Kurama Minato ~Maki~ Ana((0))) Cone77 IAmFilip Ognjen-Shadow Ninja Kisame Hoshigaki Anima Hitamashi 15 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
Ana((0))) Postao si Ucitelj
Broj poruka : 321 Godina : 26 Mesto: : Beograd Omiljeni Naruto lik: : Tobi Reputacija: : Datum upisa : 18.01.2013
| Naslov: Re: sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha Sre Feb 13, 2013 3:33 pm | |
| Ja nisam rekla da volim Obita ja volim samo Tobija! | |
|
| |
IAmFilip Spammer
Broj poruka : 1593 Godina : 29 Mesto: : Beograd Omiljeni Naruto lik: : Itachi Reputacija: : Datum upisa : 24.06.2009
| Naslov: Re: sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha Sre Feb 13, 2013 6:40 pm | |
| - Ana((0))) ::
- Tobi is a good boy je smesniji!
Ali Tobi bela maska je vise kul! Meni izgleda kao da volis oba... | |
|
| |
Ana((0))) Postao si Ucitelj
Broj poruka : 321 Godina : 26 Mesto: : Beograd Omiljeni Naruto lik: : Tobi Reputacija: : Datum upisa : 18.01.2013
| Naslov: Re: sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha Sre Feb 13, 2013 8:05 pm | |
| Pa to jr zajedno Tobi! | |
|
| |
IAmFilip Spammer
Broj poruka : 1593 Godina : 29 Mesto: : Beograd Omiljeni Naruto lik: : Itachi Reputacija: : Datum upisa : 24.06.2009
| Naslov: Re: sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha Sre Feb 13, 2013 9:45 pm | |
| ^ - Ana((0))) ::
- Ja nisam rekla da volim Obita ja volim samo Tobija!
| |
|
| |
Minato
Broj poruka : 3 Godina : 25 Mesto: : Šabac Omiljeni Naruto lik: : Minato i Naruto Reputacija: : Datum upisa : 27.03.2013
| Naslov: Re: sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha Sre Mar 27, 2013 4:18 pm | |
| Misljenje o Saskeu,bio je okej lik dok ga nije orochimaru uzeo po svoje i onda je samo trenirao da bi ispunio svoje ambicije o vracanju Uchiha clana,i zeleo je ubiti itachija jer je pobio ceo uchiha clan,ali itachi ga je mogao ubiti ali nije hteo jer m uje mladji brat,i sada je i i itachi ziv posle Edo Tensei-a od kabuta i on nije u kontroli edo tenseia zato sto je iskoristio moc sharingana od shisui uchihe.. | |
|
| |
IAmFilip Spammer
| Naslov: Re: sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha Sre Mar 27, 2013 10:34 pm | |
| Kao sto vec rekoh... - Belgrade_assassin ::
- Ma ceo je EMO...
| |
|
| |
Kurama Pocetnik
Broj poruka : 19 Godina : 28 Mesto: : Beograd Omiljeni Naruto lik: : Naruto,Hinata Reputacija: : Datum upisa : 02.04.2013
| Naslov: Re: sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha Sre Apr 03, 2013 2:20 pm | |
| hahahah to ... ma uvek napredniji od ostalih pravi se pametan uvek ... tvrdoglav je ...sam primer za itachi-ja... | |
|
| |
IAmFilip Spammer
| Naslov: Re: sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha Čet Apr 04, 2013 12:28 am | |
| Pa dobro, ima on pedigre, Uchiha clan jeste u samom vrhu kada je rec o snazi i intelektu Shinobi-ja to niko ne moze da ospori. Ima pravo da se hvali, jak je. Mene prosto nervira njegova EMO strana, neke njegove odluke koje nemaju veze s' vezom. | |
|
| |
Kurama Pocetnik
Broj poruka : 19 Godina : 28 Mesto: : Beograd Omiljeni Naruto lik: : Naruto,Hinata Reputacija: : Datum upisa : 02.04.2013
| Naslov: Re: sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha Ned Apr 07, 2013 6:39 pm | |
| Jeste upravu si oko ucihe i ostalih sr*** :] .....Ma da je po meni sasuke najgluplji u klanu xD | |
|
| |
IAmFilip Spammer
| Naslov: Re: sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha Ned Apr 07, 2013 7:03 pm | |
| | |
|
| |
~Maki~ Spammer
Broj poruka : 1644 Mesto: : iza sedam gora Omiljeni Naruto lik: : Temari Reputacija: : Datum upisa : 08.11.2011
| Naslov: Re: sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha Pon Apr 08, 2013 10:12 pm | |
| Svi ste protiv Saskea a nije on toliko los.... | |
|
| |
IAmFilip Spammer
| Naslov: Re: sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha Pon Apr 08, 2013 10:15 pm | |
| | |
|
| |
~Maki~ Spammer
Broj poruka : 1644 Mesto: : iza sedam gora Omiljeni Naruto lik: : Temari Reputacija: : Datum upisa : 08.11.2011
| Naslov: Re: sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha Pon Apr 08, 2013 10:26 pm | |
| Da je los ja ga ne bih toliko volela... | |
|
| |
IAmFilip Spammer
| Naslov: Re: sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha Uto Apr 09, 2013 1:33 pm | |
| E sad zavisi sta ti znaci los... | |
|
| |
*MakiGaara* Postao si Ucitelj
Broj poruka : 332 Godina : 27 Mesto: : Smederevo Omiljeni Naruto lik: : Gaara Reputacija: : Datum upisa : 14.06.2013
| Naslov: Re: sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha Sub Jun 22, 2013 9:32 pm | |
| Volim sto saske uvek radi sve za svoju porodicu i prijatelje(mislim na osvetu,zasto bi se svetio za nesto sto mu nije bitno)..a pretvara se kao da mu nije stalo. Volim ga zato sto on nikada ne ubija bez dusno i hladano, zabave radi , vec sa ciljem i zato sto mora..uvek koristi svuju pamet...vredno cuva svoje uspomene na proslost, iako prica kako bi je rado zaboravio...oh~ i ima fantasticne moci i hot look!!
Mrzim ga sto me tera da placem kada se priseca roditelja,Itacija.. | |
|
| |
IAmFilip Spammer
| Naslov: Re: sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha Ned Jun 23, 2013 1:11 am | |
| Koju si ti animu gledala... :p Koji su to Saskeovi prijatelji??? Nije ni ubijao nikoga osim Orochimaru-a I Itachi-a. Orochimaru je bio na samrti, a Itachi ga je pustio da ga ubije.
Btw, izvini ako sam ti ness spoilovao (otkrio sta ce se desiti), dokle si gledala? | |
|
| |
Broj poruka : 332 Godina : 27 Mesto: : Smederevo Omiljeni Naruto lik: : Gaara Reputacija: : Datum upisa : 14.06.2013
| Naslov: Re: sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha Pon Jun 24, 2013 11:34 pm | |
| Daj, si citao ~Chapter 478 – Susanoo Final Version ? A napao je i onu kokosku Karin pa zatim i Sakuru...Itacija je ubio, i tek na kraju je provalio da ga je pustio, mislim covek mu je dao svoj saringan i to...nije saske kriv...Krenuo je na petog Kagea..ima jos, samo neznam imena lepo..
~Do kraja..mislim ima jos epizoda, nisu izasle, mangu nisam jos celu, nemam vremena...
Sada si me iznervirao, imas nesto protiv saskea Ficko..aaaa????????????????? | |
|
| |
IAmFilip Spammer
| Naslov: Re: sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha Uto Jun 25, 2013 12:25 am | |
| Izvini, ali ne mogu sada da čitam mangu, nemam stalnu konekciju... Ovo za Sakuru i Karin mi nije jasno, što, jer te nerviraju??? Itači mu je bukvalno poklonio Sharingan., na šta je njegova reakcija bila uništiću one koji su uništili život, istu onu stvar za koju se Itači borio, za koju je na kraju dao život...
Čitaj mangu, ako nisi, sve se okrenulo... | |
|
| |
| Naslov: Re: sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha Uto Jun 25, 2013 1:56 pm | |
| Hocu citacu mangu samo da zavrsim sa onima koje sada citam....posto sam napravila listu,i drzacu se nje...a treba da citam i Bleach... | |
|
| |
IAmFilip Spammer
| Naslov: Re: sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha Uto Jun 25, 2013 6:52 pm | |
| Lepo, lepo.. Ja sam Bleach gledao do 300 neke, a mangu sam čitao samo kad sam morao da čekam nedelju dana novu epizodu. Ne znam šta mogu da kažem za mangu, manga ko manga... Anime? Tu već ima da se priča... Ipak sedi sama pa pogledaj, samo slobodno preskoči onaj Bount arc, jer je dosadan i beznačajan za dalju radnju, džinovski filler. To ako gledaš anime, a mislim da je šteta da je ne odgledaš, bar prvih 50-ak epizoda... Šta još gledaš (čitaš)? | |
|
| |
| Naslov: Re: sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha Pet Jun 28, 2013 12:49 pm | |
| Trenutno gledam Medabot,Karneval,Beyblade,ponovo cu Yugioh,sa Bleach sam stigla do 296...mislim...a sa shaman king tek do 7...sta citam jeste Hiyokoi,Karneval,...a hocu da po ko zna koji put odgledam Dragon ball z..to ja obozavam!!!uh ! a ti??? oh i imamam nesto protiv Karin i Sakure..zaljubljene su u Saskea... iii...ovde sam gledala Naruta http://www.narutoget.com/...i DBZ i Bleach... jos nesto?? Samo me pitaj^^ vazi? | |
|
| |
IAmFilip Spammer
| Naslov: Re: sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha Pet Jun 28, 2013 3:53 pm | |
| Imam u potpisu link ka mom MAL (MyAnimeList) akauntu, tu ima sve sto sam odgledao i sto trenutno gledam... http://myanimelist.net/profile/BelgradeassassinPohvale za izbor anime-a... Medaboti su legendarni... Beyblade, nadam se ne ovaj novi... Yu-gi-oh!... Klasika.. Shaman King... Yoh Asakura je kralj! Sve sami klasici... Ako os da dodas nesto, toplo preporucujem Hunter x Hunter. Zanvrovski je shonen, (bas kao i sve gore navedene anime), ongoing je (epizode izlaze jednom nedeljno) i meni se polako probija medju omiljene anime. Ja ga skidam sa torrent-a, mogu da ti posaljem link u PM, jer mislim da je zabranjeno kaciti torrent linkove na forumu. :/ | |
|
| |
| Naslov: Re: sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha Pet Jun 28, 2013 4:58 pm | |
| Znam da su klasike Beyblade je onaj star obozavam Reja! Yuhioh Kaiba i Mokuba su mi zakon znam mnoge fore od Seta on je prava faca! Shaman king Lyserg i Yoh!!! Nemam sta da kazem za Medabote svi su mi cool! DBZ Vegeta, Trunks, mali Gohan!!^^ Ja ih sve obozavam..... Hunter x Hunter !! Jao cula sam da je anime strava! Bas sam se pitala i predomisljala sto puta oko toga da li da gledam ili ne^^" heheeh olaksao si mi posao..ako ti kazes da je super,ma verujem da je tako..pocecu a ga gldam ^w^ ne moras da mi saljes link ja gledam ovde http://www.animecenter.tv/ tu mi uvek pise kada izadje nasto novo :333 | |
|
| |
IAmFilip Spammer
| Naslov: Re: sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha Pet Jun 28, 2013 5:32 pm | |
| Lepo, lepo... Samo sto mali Gohan? | |
|
| |
| Naslov: Re: sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha Pet Jun 28, 2013 8:08 pm | |
| Pa kada je mali on je sav cakan i zabavan...a kada poraste on je manje kul...oh i volim Gotena takodje...kako njega da zaboravim...blEEsa | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha | |
| |
|
| |
| sta volim, sta ne volim;;; Sasuke Uchiha | |
|